Product Manager Pauline

Deze keer laten wij u graag kennis maken met onze Product Manager Pauline. Pauline is verantwoordelijk voor de selectie van het aanbod luxe cruisevakanties en ons aanbod hotels in Griekenland. Dit zijn haar 2 grote liefdes, naast haar man en kinderen natuurlijk!

“Na mijn studie kreeg ik een baan aangeboden als hostess op een Grieks cruiseschip. De cruise-industrie stond toen nog in de kinderschoenen en het was echt geweldig, omdat we zelf allerlei activiteiten en excursies mochten bedenken voor de gasten. Tegelijkertijd de verschillende bestemmingen zelf konden ontdekken. Het werken op een cruiseschip heeft iets magisch. En uniek is de bijzondere band tussen de bemanning onderling, tot op de dag vandaag hebben we ook nog steeds contact. 

Na deze bijzondere ervaring heb ik me samen met mijn man gesetteld in Athene en heb ik gewerkt voor verschillende rederijen en lokale touroperators. Een aantal jaar geleden ben ik samen met mijn gezin verhuisd naar Nederland en ben ik twee jaar geleden begonnen bij Silverjet waar ik mijn 2 liefdes, Griekenland en cruises, kan combineren in één baan!

Mijn favoriete vakantiebestemming is natuurlijk Griekenland, omdat ik mijn hart verloren heb aan dit land. De cultuur en de mooie plekjes deel ik graag met de Silverjet-gasten. In mijn keuze voor het aanbod is authenticiteit, duurzaamheid, kwaliteit en ligging erg belangrijk. Ik probeer altijd eerst het verhaal achter het hotel te achterhalen. Wie is de eigenaar en wat is de visie van het hotel? De crisis heeft ervoor gezorgd dat de meest innovatieve ondernemers konden overleven en dit zie je dan ook vaak terug in het verhaal. Het hotel krijgt dan een ziel en hierdoor kun je dit ook beter waarderen. We zien de laatste tijd in Griekenland steeds meer nieuwe, duurzame en biologische hotels die veelal kleinschalig zijn. Deze hotels bevinden zich op de wat minder toeristische bestemmingen en hebben vaak een fantastische ligging. Natuurlijk heb ik deze hotels opgenomen in ons aanbod.

Een van mijn meest geweldige reiservaringen heb ik mogen beleven in Brazilië, waar ik tijdens een cruise heb genoten van het beroemde carnaval en waarna ik tot Iquito over de indrukwekkende Amazone heb gevaren: ‘A once in a liftetime experience’!

Product Manager PaulineAls laatste geef ik graag mijn tip voor Griekenland en dan in het bijzonder voor Zakynthos. Hier leven de Caretta Caretta zeeschildpadden. De vrouwtjes schildpadden van deze bedreigde diersoort leggen namelijk nog steeds hun eieren in de baai van Nationaal Maritiem Park in de periode van half mei tot eind augustus. In het plaatsje Gerakas bevindt zich het Rescue Center waar u alles te weten komt over de Caretta Carreta zeeschildpadden."

Pauline