De tip van onze Product Manager Raul

"Vorige week heb ik tijdens mijn vakantie een bezoek gebracht aan mijn thuisland, Spanje. Dit was mijn eerste reis sinds COVID-19 en het is mij erg meegevallen. Het is even wennen om met een mondkapje te reizen, maar eenmaal in Spanje is het alsof er niets veranderd is. De zon, het eten, de mensen... Ja, dit is mijn thuis!

Ik kon het niet laten om tijdens mijn vakantie een aantal Silverjet-hotels te bezoeken waaronder het prachtige 5* La Bobadilla a Royal Hideaway Hotel (Costa del Sol). Tijdens een verblijf in dit hotel ben je echt even weg van de massa. Het is schitterend gelegen in het binnenland en op korte afstand van Granada, Malaga en het natuurpark El Torcal de Antequera.

5* La Bobadilla, a Royal Hideaway hotel
La Bobadilla is nieuw in ons aanbod en een echte hideaway. Het hotel draagt met trots het ‘Leading Hotels of the World’ label. En dat zie je terug in de gastvrijheid en service van het personeel van La Bobadilla. 

La Bobadilla  La Bobadilla  La Bobadilla

Ligging
Het hotel bevindt zich op ongeveer 50 minuten rijden van Malaga in de richting van Granada. Het ligt verscholen in het Andalusische heuvellandschap en is een echte hideaway. De dichtstbijzijnde grote plaats is Antequera dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. De plaats heeft een indrukwekkende ligging en is een bezoek meer dan waard. De talloze kerken, oude stadsmuren en het kasteel dat op een rots boven de stad uittorent; magnifiek! Ook kan ik een bezoek aan El Torcal de Antequera van harte aanbevelen. Dit is een van de mooiste geologische natuurparken van Andalusië en staat bekend om zijn opvallende rotsformaties. 

Antequera  El Torcal  Antequera

Boutique hotel met expierences
Het hotel bevindt zich in een Cortijo, een typisch Spaans landhuis en  is ook in de zomer zeer geschikt voor een bezoek,  gezien de ligging in de bergen. La Bobadilla is meer dan een boutique hotel alleen, het biedt verschillende experiences aan. Zo kunt u deelnemen aan een kookworkshop of een tocht maken per paard door de omliggende bossen. Ook voor kinderen biedt het tal van leuke activiteiten en een groot zwembad voor een verfrissende duik!"

La Bobadilla  La Bobadilla  La Bobadilla

Bekijk hieronder de video van het hotel.

Raul