Luxury Travel Consultant Anneke

Dit keer willen wij u graag kennis laten maken met Luxury Travel Consultant Anneke. Zij is inmiddels alweer 5 jaar werkzaam bij Silverjet en zet zich voor de volle 100% in om die droomvakantie voor u te realiseren.

"Als enige uit mijn eindexamenklas ging ik destijds naar de MTRO. Niemand die het begreep, maar wat een goede keuze was dat. Ik had altijd al plannen om een wereldreis te maken en die reis moet er nog steeds komen, maar ondertussen heb ik al wel heel veel van de wereld kunnen zien! 

In totaal ben ik nu al meer dan 25 jaar werkzaam in de reiswereld. Met veel plezier heb ik een zomerseizoen in Kroatië en Frankrijk gewerkt. Via de reserveringsafdeling van een busmaatschappij maakte ik de overstap naar een back office-afdeling van Special Traffic. Daarna heb ik ruim 11 jaar bij een andere Verre Reizen specialist gewerkt op de afdeling Afrika / Indische Oceaan. Uiteindelijk heb ik  mijn plek gevonden bij Silverjet Vakanties, waar ik inmiddels alweer meer dan 5 jaar werk.

Mijn favoriete Silverjet-hotel is toch wel het 5* Alila Jabal Akhdar in Oman. Een kleinschalig hotel met een schitterende ligging in de bergen. Het biedt een hoog service niveau, culinair hoogstaande maaltijden en uitzichten die je adem benemen!

Waar ik ook met graag naar op terugkijk en wat één van de mooiste en meest overweldigende dingen is die ik ooit heb meegemaakt was mijn verblijf in Botswana. In een kleine Cessna over de Okavango-delta vliegen terwijl de kuddes wilde dieren zich door het weidse landschap onder je verplaatsen voelt heel bijzonder. Als mens voel je je dan echt heel klein!  Ook de Seychellen hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Het natuurschoon en de diversiteit van de eilandjes onderling zorgen nog elke dag voor mooie en bijzondere herinneringen. Maar ja, dit was dan ook mijn huwelijksreis :-). Heel graag zou ik met mijn man en kinderen een camperrondreis maken langs de nationale parken van West-Amerika. Ook een safarireis met hen door Zuidelijk- of Oost-Afrika staat hoog op mijn wensenlijstje!

Als laatste geef ik u graag nog een persoonlijke tip: maak tijdens een verblijf op Madeira zeker een Levada-wandeling in het binnenland. De natuur en uitzichten zijn overweldigend! Sluit de wandeling af met een high tea in het bekende Belmond Reid’s Palace en u heeft een perfecte dag te pakken!"Anneke

Anneke