VIP Centre Schiphol

Start uw reis geheel ontspannen, in alle rust en zonder de noodzaak een mondkapje te dragen in het VIP Centre Schiphol. Doordat het VIP Centre volledig gescheiden is van de terminal en hier de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden hoeft u in deze ruimte geen mondkapje te dragen. 

VIP Centre Schiphol  VIP Centre Schiphol  VIP Centre Schiphol

Professioneel team
Het uiterst vriendelijke team ontvangt u met alle egards in het VIP Centre en brengt u meteen naar één van de exclusieve VIP lounges. Terwijl u zich ontspant, checken zij u in voor uw vlucht en staan ze stand-by voor uw eventuele persoonlijke wensen.

Verblijf in Lounge
In uw lounge kunt u zich afsluiten van de dagelijkse drukte en kunt u genieten van quality time met uw reisgezelschap. Eten en drinken is inbegrepen en het Centre biedt een wisselend aanbod vol verse ingrediënten. Daarnaast heeft u hier keuze uit een uitgebreide selectie internationale kranten en magazines. 

Voorbereidingen voor de vlucht
De paspoortcontrole vindt plaats in het VIP Centre en ook uw bagage wordt door het Centre naar uw vliegtuig gebracht. Het team houdt uw vlucht in de gaten en haalt u op uit de lounge als het tijd is om te gaan. Pas vanaf dit moment dient u weer een mondkapje te dragen, wordt u begeleid door de privé security check van het VIP Centre en met een luxe auto naar het vliegtuig gebracht. 

VIP Centre Schiphol  VIP Centre Schiphol  VIP Centre Schiphol

Exclusieve manier van reizen
Onlangs is het Centre grondig gerenoveerd en de creativiteit van een aantal Nederlandse top designers is in het gehele VIP Centre terug te vinden. Tijdens uw bezoek aan het VIP Centre hoeft u geen mondkapje te dragen. Uiteraard wordt uw persoonlijke ruimte gerespecteerd en houdt het personeel 1,5 meter afstand. Het VIP Centre biedt u de meest exclusieve manier van reizen via Schiphol.

Corona-maatregelen
Er is de afgelopen periode alles aan gedaan om de nodige maatregelen door te voeren in het VIP Centre. Het Centre neemt de volgende regels in acht:
- Het respecteren van elkaars persoonlijke ruimte.
- Alle ruimtes in het VIP Centre worden na elk bezoek grondig gereinigd.
- Handgel en desinfecterende doekjes liggen voor u klaar.
- Wij brengen u veilig en volgens de richtlijnen naar uw vlucht.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van het VIP Centre dan kunt u altijd contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants. Wij raden u deze exclusieve lounge van harte aan!