Luxe cruises
Silverjet

Luxe cruises

Boek nu uw luxe cruisevakantie voor 2022-23 bij Silverjet Vakanties.

Bij Silverjet Vakanties vindt u de meest luxe cruisevakanties over de gehele wereld. In ons aanbod treft u een selectie van zee, rivier- en expeditiecruises naar de mooiste bestemmingen aan. Al onze rederijen en schepen zijn zorgvuldig geselecteerd op de hoogste kwaliteit en een uitstekend serviceniveau. Wij verzorgen graag uw reis in combinatie met een comfortabele vlucht, hotelovernachting(en) voor en/of na de cruise, aansluitende privétransfers en uw verdere wensen. Cruisen met Silverjet Vakanties betekent grenzeloos genieten van het mooiste wat de wereld te bieden heeft.

4*Deluxe Holland America Line

Al bijna 150 jaar lang laat Holland America Line haar gasten kennismaken met nieuwe bestemmingen en nieuwe culturen. Met middelgrote schepen bieden ze meer dan 500 reisschema’s met havens in 100 landen.

Holland America Line

5* Ponant

Deze Franse rederij beidt keuze uit twaalf prachtige yachten. De kleinschalige rederij staat voor persoonlijke service en bezoekt vaak kleinere exclusieve havens. De inrichting van de Ponant schepen is modern met ruime suites.

Ponant

5*Deluxe Regent Seven Seas Cruises

Met Regent Seven Seas kunt u genieten van het ultieme cruisen. Zonder zorgen, relaxt, smart casual en smullend van culinaire verwennerij. U betreedt de wereld van luxe vakanties ‘on top of the top’.

Regent Seven Seas Cruises

5* Hapag-Lloyd Cruises

Al meer dan 120 jaar zet HAPAG-LLOYD Cruises nieuwe maatstaven voor luxe. De rederij onderscheidt zich door uitmuntende persoonlijke service aan boord van zeer comfortabele schepen.

Hapag-Lloyd Cruises

5* Seabourn

Seabourn kenmerkt zich naast de uitstekende kwaliteit van service en maaltijden ook door de ongedwongen sfeer aan boord en de aangename all-inclusive formule.

Seabourn

5*Deluxe Silversea

Silversea Cruises is een Europese/Italiaanse rederij voor ultieme, luxe cruisevakanties. Silversea is een wervelend succes geworden door de enorme gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel in combinatie met de all-inclusive formule.

Silversea

5*Deluxe Scenic

Alles is inclusief, van de heerlijke gerechten, de uitstekende wijnen tot een keuze uit meerdere uitstapjes aan land. Het gloednieuw paradepaardje van een heel ander kaliber is de Scenic Eclipse, wat het beste omschreven kan worden als een ‘ontdekkingsjacht’.

Scenic

5* Emerald Cruises

Het ‘superjacht’ Emerald Azzurra, geschikt voor slechts 100 gasten, is een uitstekende keuze! Ook de rivierschepen van Emerald raden wij u van harte aan.

Emerald Cruises

5* Oceania Cruises

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en wilt afwisselen tussen het genieten van authentieke bestemmingen en het dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Oceania Cruises

4* Deluxe Celebrity Cruises

Celebrity Cruises staat voor moderne en Europese klasse met een uiterst verzorgde en luxe uitstraling. De schepen van Celebrity zijn met veel creativiteit en innoverend denken tot stand gekomen. Er zijn uitgebreide faciliteiten en toch blijft de intieme sfeer gewaarborgd.

Celebrity Cruises

5* Explora Journeys

Met plezier kondigen wij deze nieuwe rederij in het ultraluxe segment aan. Het eerste schip, de Explora I, zal in het voorjaar van 2023 in de vaart komen. Ook in de komende jaren zal telkens een nieuw, vrijwel identiek schip aan de vloot worden toegevoegd.

Explora Journeys

Luxe Rederijen

Silverjet Vakanties heeft gekozen voor een selectie luxe schepen waarbij de service, kwaliteit, sfeer en culinair genieten centraal staat. Op de kleine en middelgrote cruiseschepen is veel ruimte per gast beschikbaar. Door de verhouding van bemanning ten opzichte van passagiers, 1 op 1,5, geniet u van een uitmuntende service. Daarnaast blijven veel schepen soms meerdere dagen in een haven liggen, zodat u ruim de tijd heeft om de verschillende bestemmingen te ontdekken.

Exclusieve restaurants

Voor het diner kunt u naast het hoofdrestaurant ook terecht in de specialiteitenrestaurants. Tegenwoordig hebben veel schepen gourmet restaurants van wereldklasse aan boord. Afhankelijk van de rederij zijn deze restaurants inclusief of kunt u hier tegen een kleine toeslag lunchen en dineren.

Entertainment

Op alle zee-cruiseschepen en op bepaalde rivierschepen wordt een entertainment programma aangeboden, zodat u zichzelf iedere avond op een ‘avondje uit’ kunt trakteren. Denkt u hierbij aan spectaculaire shows, gezellige bars met livemuziek en casino’s.

Expeditiecruises

U gaat regelmatig aan land met kajaks of zodiacs, de schepen leggen dan niet aan bij de kade. Expeditiecruises bezorgen u een unieke en onvergetelijke ervaring, u komt op plaatsen waar u anders dan per schip (bijna) niet kunt komen. Voor het maken van een expeditiecruise dient u in een goede lichamelijke conditie te verkeren.

Riviercruises

Een heel andere cruise-beleving dan een zeecruise en toch ook weer niet. Want ook dit is de wereld bewonderen vanuit uw comfortabele, varende hotel. Genieten van een fenomenaal uitzicht en het maken van memorabele uitstapjes, beide vanaf uw luxe rivierschip. Rivierschepen zijn qua formaat kleiner en smaller zodat ze onder lage bruggen en door pittoreske rivieren kunnen varen.

Excursies

Als u op de diverse bestemmingen excursies wilt maken kunt u dit van tevoren bijboeken of u kunt aan boord hiervoor reserveringen maken.Voor populaire excursies is een boeking voorafgaand aan uw cruise aan te raden. In sommige gevallen zijn excursies inbegrepen, zoals bijvoorbeeld bij Regent Seven Seas Cruises en tijdens expeditie- en riviercruises. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestemming waar u aanlegt op eigen gelegenheid te verkennen (uitgezonderd expeditiecruises).

Voertaal op de cruiseschepen

De rederijen die Silverjet Vakanties aanbiedt beschikken aan boord van hun luxe schepen over bekwaam personeel die de Engelse taal goed beheersen.

Speciale wensen

De door ons geselecteerde rederijen kunnen te allen tijde rekening houden met uw speciale (dieet)wensen. Denk hierbij aan een glutenvrij dieet, kosher- of suikervrije maaltijden. Bij boeking kunt u uw wensen kenbaar maken.

Medische verzorging

Aan boord van alle cruiseschepen is medisch personeel aanwezig en in de meeste gevallen ook een arts en zelfs een klein ziekenhuis. Indien u hiervan gebruik maakt, dient u de kosten hiervoor direct aan boord af te rekenen.

Dit is slechts een selectie

In deze brochure vindt u slechts een selectie van de mooiste afvaarten. Staat de datum of afvaart van uw keuze er niet bij, vraag dan onze Luxury Travel Consultants naar de mogelijkheden. Zij helpen u graag met het vinden en realiseren van uw droomcruise.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: