Silverjet
Silverjet

Duurzaam genieten met Silverjet Vakanties

De euforie van reizen begint al ver daarvoor. Uitkijken naar het luxe golfhotel aan de groene kust op de Peloponnesos of dat paradijselijk bountyeiland in de Indische Oceaan. Spaarzame tijd optimaal beleven met geliefden, welverdiend niets doen, genieten van cultuur, heerlijk eten...
Omdat Silverjet Vakanties weet hoe belangrijk het is dat verwachtingen worden waargemaakt, anticiperen we op het verlangen om duurzaam te genieten van vakantie. We snappen allemaal dat er iets moet gebeuren om de kust op de Peloponnesos groen te houden en het bountyeiland paradijselijk. Maar willen we het reizen er niet voor laten. Daarom voegt Silverjet Vakanties iets tóe.

Onze missie om een hoge mate van service, comfort, luxe, kwaliteit en flexibiliteit te bieden, breiden we uit met het doel om ook op duurzaamheid te excelleren. We noemen dat duurzaam genieten: dat de euforie van een vakantie op alle fronten een goed gevoel geeft. In het besef dat het complex is om duurzaam te reizen, weten wij bij Silverjet Vakanties dat het kan. In kleine stapjes, maar toch…
Elke dag een stapje duurzamer, dat is onze strategie.

Al onze hotels werken aan duurzaamheid

1 Onze eerste stap is dat we bij het contracteren van hotels hebben onderzocht wat het hotel doet aan duurzaamheid. We kunnen zeggen dat ieder hotel in deze brochure daar bewust werk van maakt. Hetzij door gebruik te maken van groene stroom en duurzame energiebronnen, hetzij door verspilling van voedsel en water tegen te gaan. Sommigen kiezen voor hervulbare flesjes voor shampoo en conditioner van luxe merken. Een aantal heeft zelfs een eigen groente- en kruidentuin zodat de chef-kok en zijn team op biologische en duurzame wijze ingrediënten gebruiken die de smaakpapillen verwennen. Goed beschouwd is het logisch dat juist de luxe hotels hier volop mee bezig zijn. In Europa maar ook verder weg. Het streven naar perfectie, ook op het gebied van duurzaamheid, is de manier om zich te onderscheiden.

Extra aandacht voor hotels die uitzonderlijk presteren

2 Onze tweede stap is dat we hotels die uitzonderlijk presteren op het gebied van duurzaamheid in het zonnetje zetten. Zo wordt het selecteren van de accommodatie die het beste aansluit bij de verwachtingen nog makkelijker.
Op de website zijn deze hotels herkenbaar aan onderstaand logo.

JUSTDIGGIT

Silverjet Vakanties en JUSTDIGGIT

3 Het derde stapje is dat wij voor iedere passagier die bij ons een reis boekt een bijdrage aan de organisatie Justdiggit afstaan. Justdiggit zet zich in om op grote schaal de aarde te vergroenen, zodat de wereldwijde temperatuurstijging onder de 2 graden blijft. Met deze stappen dragen wij eraan bij dat we ook in de toekomst die schitterende plekken op aarde kunnen bezoeken. Reizen is van alle tijden en hoe mooi is het als we dat, al genietend, zo duurzaam mogelijk kunnen doen.
4 Als vierde stapje compenseert Silverjet Vakanties voor iedere passagier de CO2 uitstoot van de vliegreis.
Met deze stappen dragen wij eraan bij dat we ook in de toekomst die schitterende plekken op aarde kunnen bezoeken.
Reizen is van alle tijden en hoe mooi is het als we dat, al genietend, zo duurzaam mogelijk kunnen doen.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: