Emerald Cruises
Silverjet

Emerald Cruises

5* Emerald Cruises

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de wijde oceaan dan is het ‘superjacht’ Azzurra, geschikt voor slechts 100 gasten, een uitstekende keuze!

Inclusief bij Emerald Cruises:

  • Cruise op basis van volpension
  • Een selectie van wijnen en andere drankjes tijdens de lunch en het diner
  • Per bestemming een landexcursie (begeleide wandeling, fietstocht of busexcursie)
  • Wifi

Schepen:

Of het nu de Donau, de Moezel, de Rhône of Douro is, als u kiest voor de comfortabele en moderne riviercruiseschepen van Emerald weet u zeker dan u een heerlijke cruisevakantie zult ervaren. U vaart deels overdag. Op deze manier kunt u al varend van prachtige panorama’s genieten. Bergtoppen, lieflijke dorpjes en wijngaarden wisselen elkaar af. Regelmatig legt het schip aan en kunt u onder deskundige en bevlogen leiding een mooie wandeling of excursie gaan maken. Uiteraard behoren de Unesco Werelderfgoed-sites ook tot de plaatsen die u bezoekt vanuit uw drijvende hotel.

Daarnaast zijn er diverse riviercruises met een specifiek thema, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur of gezondheid. Silverjet biedt uitsluitend suites aan met een (inpandig) balkon, zodat u ook vanuit uw eigen kamer kunt genieten van al het moois op de oevers van de rivier.

En dan de spiksplinternieuwe Emerald Azzurra, een ‘superjacht’, 110 meter lang en geschikt voor 100 levensgenieters. Met indrukwekkende faciliteiten als een ‘infinity pool’, een fitness ruimte, ruime spa en uiteraard aantrekkelijke zitjes aan dek, waar u uw medepassagiers ontmoet en ongetwijfeld veel gezellige avonduurtjes zult beleven.

Aan boord (van welk Emerald-schip dan ook) is het gezelschap klein. Hierdoor ontstaat een intieme en persoonlijke sfeer, die er voor zorgt dat u zich meteen thuis voelt. Als gast geniet u van uitstekende maaltijden. De internationale gerechten zijn door top-chefs bereid en tijdens lunch en diner is ook een selectie aan wijnen en andere drankjes inbegrepen.


Specificatie schepen:

Rivierschepen - 180 gasten (51 crew) - verschillende bouwjaren
Emerald Azzurra - 100 gasten (64 crew) - bouwjaar 2022

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: