Explora Journeys
Silverjet

Explore Journeys & Cruises

5* Explora Journeys

Met plezier kondigen wij deze nieuwe rederij in het ultraluxe segment aan. Het eerste schip, de Explora I, zal in het voorjaar van 2023 in de vaart komen. Ook in de komende jaren zal telkens een nieuw, vrijwel identiek schip aan de vloot worden toegevoegd.

Explora Journeys… De naam zegt het al: deze schepen varen mooie zeereizen waarbij ontdekken hoog in het vaandel staat. In feite is het één lange zeereis, waarvan u een gedeelte als uw cruise kunt boeken. En uiteraard kunt u meerdere trajecten combineren, zodat u meer interessante bestemmingen op uw reis kunt verkennen.

Aan boord ervaart u modern design en luxe, waarbij licht, ruimte en luxe steeds als leidraad hebben gediend.

De Explora I heeft 461 suites, allemaal met privé balkon en met een minimum oppervlakte van 35 m2. Uiteraard zijn deze suites van alle comfort voorzien. Comfort en ruimte staan centraal op het hele schip. Zo is er bijvoorbeeld 2500 m2 aan buitenruimte met o.a. 64 privé Cabanas (voor uw privé comfort aan dek) en meerdere zwembaden, waarvan één met een uitschuifbaar glazen dak. Natuurlijk zijn er ook diverse whirlpools en er zijn uitgebreide wellness en fitness faciliteiten.

Ook is er een heel ruime keuze in restaurants, waar de focus op gezonde voeding ligt met lokale ingrediënten, om uw reiservaring nog verder te verdiepen. Voor uw aperitief of uw drankje op een ander tijdstip van de dag geniet u in één van de 10 bars en lounges met elk hun eigen stijl en ruimte. Alle gerechten en drankjes zijn inbegrepen, het is dus een all-inclusive verblijf aan boord.

Voor de ongeveer 1000 passagiers zijn maar liefst 1250 bemanningsleden aan boord om u in de watten te leggen. Dat zegt wel wat over het serviceniveau. Verblijft u in één van de ‘residences’, dan ontvangt u de excellente butlerservice.

Voor alleenreizende gasten heeft deze rederij nog een extra voordeel: er zijn zeer aantrekkelijke tarieven als u een suite voor alleengebruik boekt.

Mensen en culturen verbinden, dat staat hoog in het vaandel van Explora Journeys. De rederij noemt dit zelf The Ocean State of Mind. Explora Journeys stelt zich ten doel om een synergie te laten ontstaan tussen mooie routes, uitgebreide kennismakingen met de lokale bevolking en ultraluxe schepen met een uitmuntende service.Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: