Luxe herfstvakanties
Silverjet

Luxe Herfstvakanties

Op zoek naar luxe vakantie in de herfstvakantie in 2022? Silverjet Vakanties heeft voor u de beste vakantiebestemmingen uitgezocht. Geniet bijvoorbeeld op de Canarische Eilanden, Griekenland of wat dacht u van het luxe Dubai? Maar er zijn meer plekken. Hier vindt u onze luxe herfstvakantie-bestemmingen. Een herfstvakantie is erg geschikt om er last minute nog even lekker weg te zijn. Bekijk ook onze Specials voor een voordelig verblijf.


Herfstvakantie Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden vindt u overblijfselen van oude culturen, indrukwekkende natuur, goede winkelgebieden, restaurants met de meest heerlijke gerechten, luxe strandresorts en professionele golfbanen. Van herfstvkantie Fuerteventura, Gran Canaria en La Gomera tot aan Lanzarote en Tenerife, elk eiland kent een eigen karakter. Kortom; aan alle wensen van de luxe reiziger wordt voldaan.


Herfstvakantie Cyprus

Cyprus is een paradijs voor zonaanbidders, cultuur- en natuurliefhebbers. Het eiland kent een grote verscheidenheid aan landschappen: een afwisselende kuststrook met zowel zand- als kiezelstranden, steile rotskusten en talloze kleine en grote baaien. Een fantastische herfstvakantie Cyprus  met ideale temperaturen en vele ontspanningsmogelijkheden.


Herfstvakantie Spanje

Spanje is een erg mooie bestemming voor de herfstvakantie. Denk hierbij aan Ibiza, Mallorca en Costa del Sol. De temperaturen liggen gemiddeld rond de 20 °, voor Costa del Sol zelfs iets hoger, ideaal voor mensen die niet goed tegen de hoge temperaturen van het hoogseizoen in juli en augustus kunnen. Heeft u ook al eens aan een stedentrip


Uw herfstvakantie naar het Caribisch gebied

Wilt u zeker zijn van de zon in de herfstvakantie? Dan zijn de ABC-eilanden perfect voor u. Aruba, Bonaire of Curaçao kennen een gemiddelde temperatuur van 25 °C in de herfst. Of wat dacht u van de ultieme tropische strandvakantie op de Dominicaanse Republiek? Silverjet Vakanties garandeert u van een ultiem tropisch zonnetje.


Een zonzekere herfstvakantie Dubai en Oman

Voor op en top luxe kunt u zich hier helemaal vinden. Geniet tijdens uw luxe herfstvakantie Dubai of Oman van een de parelwitte zandstranden, zeewater van 25 °C én een zonzeker klimaat. De luxe winkel malls en bijzondere excursies als slapen in de woestijn maken uw vakantie helemaal af.


Portugal in uw herfstvakantie

U kunt uw herfstvakantie Portugal vieren op het vasteland of het prachtige eiland Madeira. Geniet van een zeer afwisselend landschap, boeiende cultuurgeschiedenis en de zegeningen van zon en zee. De aangename elementen voor een onvergetelijke herfstvakantie Portugal.


Het mooie Griekenland met o.a. Kreta in oktober

Een luxe herfstvakantie Kreta betekent genieten op het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. In het westen vindt u de alom bekende, 16 kilometer lange Samariakloof. Langs de kusten vindt u prachtige baaien en heerlijke stranden. Dit eiland biedt zoveel facetten, dat iedereen wel iets van zijn of haar gading zal vinden. Griekenland kent uiteraard veel meer fraaie bestemmingen zoals Corfu, Kos, Peloponnesos en meer.


Heeft u niet direct een voorkeur voor een bestemming, op onze Luxe vakantie in Zuid-Europa hebben we een aantal zeer fraaie hotels uitgelicht. Ben u op zoek naar een vakantie all inclusive? We hebben alle bestemmingen en hotels op een rij gezet die all inclusive aanbieden.

Wanneer is de herfstvakantie 2022?

De herfstvakantie 2022 begint in regio Noord op 15 oktober t/m 23 oktober. Regio Zuid en Midden heeft herfstvakantie van 22 oktober t/m 32 oktober.

Andere schoolvakanties

Wilt u weten welke bestemmingen per maand populair zijn?

  • Wanneer valt de herfstvakantie?

    De herfstvakantie in 2022 is van 15  t/m 30 oktober.

  • Naar welke bestemmingen kan ik met Silverjet Vakanties?

    Wij hebben met name de warme winterzonbestemmingen zolas de Canarische eilanden. Bekijk de herfstvakantie-pagina voor de luxe vakantie-bestemmingen.

  • Is er ook speciaal aanbod voor de herfstvakantie?

    Ons aanbod van luxe vakanties wisselt regelmatig. U kunt deze op de aanbiedingen-specials vinden.