Jumeirah Beach Dubai
Silverjet

Jumeirah Beach Dubai, de magie van de Oriënt!

Het kosmopolitische Dubai. In dit innovatieve emiraat ontmoeten traditie en modern elkaar tussen het gouden zand van de woestijn en het warme blauwe water van de Golf, met glorieuze zonneschijn, glinsterende souks, moderne shopping malls en natuurlijk een ruime keuze aan hotels van wereldklasse.

Dubai als winterzon en kerstvakantie bestemming

Burj Al Arab - Dubai   Ritz-Carlton - Dubai   Jumeirah Beach Hotel - Dubai

De winterzon en kerst-periode is van 1 november t/m 31 maart en geldt als ideaal om uw vediende vakantie in Dubai door te brengen.

Madinat Jumeirah complex

Het Madinat Jumeirah complex behoort tot een van de mooiste locaties van Dubai. Het complex bestaat uit Jumeirah Al Naseem, Jumeirah Beach, Burj Al Arab, Jumeirah Mina a’Salam, Jumeirah Al Qasr, Jumeirah Dar Al Masyaf en Beit al Bahar. Door het resort loopt een netwerk van waterwegen. U kunt ontspannen op het parelwitte zandstrand of aan een van de zwembaden, genieten in een van de vele culinaire restaurants of in het Spacenter van wereldklasse. Kinderen zijn van harte welkom in de Sinbad Kids Club en het Wild Wadi waterpark. Een heerlijk vakantieresort!

Bent u benieuwd hoe deze zeer fraaie hotels eruit zien?

Jumeirah beach

Geniet van het 9 kilometer lange zandstrand Jumeirah beach in Dubai. Het strand loopt langs de wolkenkrabbers van Dubai en is verdeeld in 3 stukken Umm Suqeim Beach, Kite Beach en Russian Beach. U kunt niet overal naartoe aangezien sommige hotels, als Jumeirah beach hotel, een stuk voor hun hotelgasten hebben geclaimd. Toch zijn er genoeg plekken waar u kunt genieten van het heerlijke zeewater en een eigen ligbed.

Jumeirah beach hotel

Als u echt een luxe zonvakantie wilt waarbij u luxe nog nooit zo heeft ervaren, dan is hotel 5* umeirah Beach perfect voor u. Het futuristische hotel heeft een vorm van een golf, waarbij de suites uitzicht hebben op de Arabische Golf en Burj al Arab. Jumeirah Beach is ideaal gelegen aan het schitterende Jumeirah strand en is een uitstekende keuze voor de actieve vakantieganger en families met kinderen.

Silverjet vakanties is de grootste aanbieder van luxe hotels in zowel Dubai , Abu Dhabi, Ajman als  Ras al Khaimah. Wilt u meer informatie over ons aanbod bekijk onze brochures welke on line en bladerbaar te bekijken zijn. Daarnaast kunt u op ieder hotelniveau de laatste mogelijkheden met prijzen opvragen.