Luxe kerstvakanties
Silverjet

Luxe Kerstvakantie en winterzon bestemmingen 2022 - 2023

Wilt u tijdens de kerstperiode 2022-2023 een luxe vakantie boeken? Heeft u alleen meer inspiratie nodig? Silverjet Vakanties heeft voor u de beste winterzon vakantie bestemmingen uitgezocht voor tijdens de kerstvakantie.


Met de kerst naar de Canarische Eilanden

Van een kerstvakantie Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife; u kunt kiezen uit één van deze luxe Spaanse eilanden. Op alle Canarische Eilanden vindt u heerlijke zandstranden, aangenaam temperaturen en uitmuntend Spaans eten. De kerst is een straatgebeuren, veel traditionele muziek. Wat dacht u van een nieuwjaarsduik met een heerlijke temperatuur? Toch hebben alle eilanden een eigen karakter, wat de Canarische Eilanden zo bijzonder maakt. Gaat u met de kerst naar de Canarische eilanden?

In de kerstvakantie naar Aruba, Bonaire of Curaçao?

Wilt u zeker zijn van de zon tijdens uw kerstvakantie? Dan zijn de ABC-eilanden perfect voor u. Aruba, Bonaire of Curaçao kennen een gemiddelde temperatuur van 25 °C het hele jaar door. Of wat dacht u van de ultieme tropische strandvakantie op de Dominicaanse Republiek of St. Maarten? Silverjet Vakanties garandeert u van een ultiem tropisch zonnetje.

Met de kerstvakantie naar Madeira

Madeira ligt ongeveer 700 km ten westen van Afrika en ten noorden van de Canarische eilanden en behoort tot Portugal. Net als bij de Canarische eilanden is het weer het hele jaar door erg mild waarmee het erg geschikt is als een vakantie in de wintermaanden. In de maand december is het Portugese eiland helemaal versierd met verlichting. 's Avonds komen de veelkleurige kerstbomen helemaal tot hun recht en er zijn diverse gratis kerstconcerten. Tip: Madeira kent vele lekkernijen, echt de moeite waard om eens te proberen. Ontdek Madeira in uw kerstvakantie.

Met de kerst een strandvakantie Dubai

Ontsnap aan de kou en vind hier uw luxe, warme en zonnige en luxe vakantie Dubai. Gemiddeld is het in Dubai rond de 23 °C in december. U kunt daarnaast een heerlijke duik maken in de zee, want hier ligt de temperatuur rond 28°C. Voor luxe activiteiten en faciliteiten hoeft u daarnaast niet ver te zoeken in Dubai. U vindt er vele shopping malls en jeeptochten inclusief diner in de woestijn. Dubai is een islamitisch land en kerstmis is er geen officiële feestdag maar toch kunnen er kerstversieringen te zien zijn, zowel op straat als in de hotels. Wist u dat i.p.v. kerstmis de uiting Festive Season gebruikt wordt? Zo is de Oud & Nieuw viering met spectaculair vuurwerk. Daarnaast is de UAE National Day de derde feestdag in december.

Seychellen in de kerstperiode

De Seychellen is het summum voor een luxe vakantie in de kerstperiode. Hier vindt u uw exotische droomvakantie met de perfecte bounty-stranden, culturele smeltkroes en een kristalheldere zee. Doordat de evenaar dicht tegen de Seychellen ligt kent het in de kerstvakantie een temperatuur van 27 °C.  Alhoewel december en januari tot de natste maanden behoren, is een vakantie met de kerst ook een van de populairste perioden naast de meivakantie.

de sprookjesachtige Malediven met de kerst

De Malediven is perfect voor luxe strand- en zonaanbidders. Hoewel december best regenachtig kan zijn, is het in de tweede helft van de feestmaand al een stuk droger; de maanden met veel minder neerslag zijn aangebroken. Duik in de levendige onderwaterwereld of kom compleet tot rust op de bountystranden. Hoewel de Malediven hoofdzakelijk Islamitisch zijn, wordt er in de meeste resorts en hotels wel de gelegenheid geboden om kerst te vieren, meestal zijn dit dan exclusieve georganiseerde kerst- en oudejaarsfeesten. Kortom; de Malediven lenen zich uitstekend voor een duikvakantie, huwelijksreis of een luxe verwenvakantie.

Kerstvakantie naar Mauritius

Hagelwitte stranden waar parasols onder de wuivende palmbomen voor de gewenste verkoeling zorgen, telt u daar de aanlokkelijk warm zeewater bij op en u heeft een ultieme tropische vakantiebestemming. Op Mauritius is daarnaast genoeg te doen; zo vindt u bijzonder vulkanische landschappen en klaterende watervallen. Ondanks dat het in december wat meer regent, is de temperatuur erg fijn en de kerstperiode is ook erg gewild. Eenmaal een luxe vakantie Mauritius ervaren, komt u zeker nog een keer terug.

Thailand

Thailand is een land van vele verlokkingen. De schitterende stranden in het zuiden, de indrukwekkende tempels, bruisend Bangkok, de heerlijke keuken, het zachtmoedige boeddhisme: iedere vakantieganger valt als een blok voor het land. Niet voor niets hebben jaarlijks 25 miljoen mensen een vakantie in Thailand.

Mexico

Weinig landen hebben zo veel te bieden als Mexico. U vindt er een indrukwekkende natuur met tropisch regenwoud, ontzagwekkende vulkanen, schitterende stranden en mangrovebossen. Maar het is ook een land van oeroude beschavingen, zoals de Maya’s. Kortom: een luxe vakantie Mexico heeft genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Wanneer is de kerstvakantie 2022 - 2023?

De kerstvakantie 2022 begint in regio Noord, Midden en Zuid op 24 december t/m 8 januari 2022.

Andere schoolvakanties

Wilt u weten welke bestemmingen per maand populair zijn?

 • Wanneer valt de kerstvakantie?

  De herfstvakantie in 2021 - 2022 is van 25 december t/m 9 januari 2022.
  De herfstvakantie in 2022 - 2023 is van 24 december t/m 8 januari 2023

 • Naar welke vakantiebestemmingen kan ik met Silverjet Vakanties?

  Wij hebben met name de warme winterzonbestemmingen zoals de Canarische eilanden. Bekijk de kerstvakantie-pagina voor de luxe vakantie-bestemmingen.

 • Is er ook speciaal aanbod voor de kerstvakantie?

  Ons aanbod van luxe vakanties wisselt regelmatig. U kunt deze op de aanbiedingen-specials vinden.

 • Wat betekent de term winterzon precies?

  Met de term winterzon bedoelen we de periode van 1 november tot en met 31 maart waarbij over het algemeen andere bestemmingen gangbaar zijn dan in het zomerseizoen.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: