Limousines
Silverjet

Limousine service bij vertrek en aankomst

Om uitgerust aan uw vakantie te beginnen, bieden wij u graag de mogelijkheid om per limousine naar de luchthaven van vertrek te reizen. Indien u boekt voor een exclusieve Imperial, Royal - of Presidentiële Suite (of gelijkwaardig) dan is het vervoer naar en van één van de luchthavens in Nederland per Mercedes S-klasse inbegrepen.

U kunt echter ook zelf deze aangename en comfortabele limousinetransfer reserveren. U kunt kiezen uit een Mercedes E-Klasse (voor 1-3 personen) of een Mercedes Viano (wanneer u reist met uw gezin of een groep van 4-6 personen). Deze service bieden wij aan voor alle luchthavens in Nederland en de luchthavens in Düsseldorf en Brussel.

Een ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd thuis en brengt u per comfortabele auto, voorzien van lederen bekleding en airconditioning, naar de luchthaven. Komt u weer terug van uw ontspannen vakantie, dan zal de chauffeur u weer naar huis brengen. De chauffeur neemt u uw koffer- en parkeerproblemen graag uit handen. Het bespaart u veel tijd, moeite en hoge parkeerkosten. Interesse? Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: