Bonaire
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties Bonaire

Bonaire is een tropische idylle! Deze vakantiebestemming is dunbevolkt en geniet vooral bekendheid om haar natuur en aangename stranden. Het eiland heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd als een paradijs voor snorkelaars en duikers met haar prachtige koraalriffen, die tot de mooiste ter wereld worden gerekend. Daarnaast biedt het Nationale Park Slagbaai 2200 ha aan natuurschoon: prachtige baaien, azuurblauwe zee, grote vlaktes met bloeiende cactussen. Karakteristiek zijn ook de Caribische flamingo en de Divi-Divi boom.

 • ActiveBoutiqueHideawayHoneymoon

  Harbour Village Beach Club

  Deluxe

  Kralendijk - Bonaire

  Harbour Village Beach Club - Algemeen
  Harbour Village Beach Club - Exterieur
  Harbour Village Beach Club - Zwembad
  Harbour Village Beach Club - Restaurants/Cafes
  Harbour Village Beach Club - Sport en Spel
  Harbour Village Beach Club - Sport en Spel
  Harbour Village Beach Club - Wellness
  Harbour Village Beach Club - Algemeen
  Speciaal Aanbevolen
  ActiveBoutiqueHideawayHoneymoon

  Harbour Village Beach Club op Bonaire ligt aan een breed zandstrand en is een romantisch, kleinschalig en fraai gelegen hotel. Perfect voor een huwelijksreis, maar ook voor een rustige strand- of duikvakantie.

  Bekijk ›

  v.a. € 3.513, - p.p.


  07-okt-2022
  7 nachten
  2 personen
  Logies & ontbijt
  Inclusief vlucht

  Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20kg bagage
  Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven of Brussel
 • ActiveBoutiqueCulinairFamilyVilla

  Delfins Beach Resort

  Deluxe

  Kralendijk - Bonaire

  Delfins Beach Resort - Algemeen
  Delfins Beach Resort - Zwembad
  Delfins Beach Resort - Zwembad
  Delfins Beach Resort - Restaurants/Cafes
  Delfins Beach Resort - Restaurants/Cafes
  Delfins Beach Resort - Restaurants/Cafes
  Delfins Beach Resort - Sport en Spel
  Delfins Beach Resort - Strand
  Delfins Beach Resort - Ambiance
  ActiveBoutiqueCulinairFamilyVilla

  'Luxury Defined by Nature' is de slogan van het Delfins Beach Resort op Bonaire. Het hotel heeft een luxe uitstraling, mooi zandstrand en ongekend aantal tropische planten en palmbomen.

  Bekijk ›

  v.a. € 2.142, - p.p.


  07-okt-2022
  7 nachten
  2 personen
  Logies & ontbijt
  Inclusief vlucht

  Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20kg bagage
  Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven of Brussel
Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Een all-inclusive vakantie naar Bonaire

Bonaire is qua grootte de middelste met 288 km2 van de ABC eilanden. Het is een Nederlands eiland in de Caribische zee en ligt vlak bij Venezuela. In de hoofdstad Kralendijk zijn historische gebouwen en gezellige terrasjes.

Bij sportduikers is Bonaire zeer geliefd door het Bonaire Nationaal Marine Park oftewel ook wel BNMP genoemd. Voor de duikers zijn er tientallen duikspots te vinden waarvan een groot deel geschikt is voor snorkelen.

Kies voor een luxe hotel op Bonaire

Bonaire kent verschillende soorten stranden, niet alleen zandstranden, maar ook rots- en koraalstranden. Deze stranden bevinden zich hoofdzakelijk in het westelijk gedeelte, in de luwte van de passaatwinden.

Hoofdstad Kralendijk

Ook in het westelijk gedeelte ligt de hoofdstad Kralendijk. De naam komt van koralendijk. Kralendijk is het hart van het eiland. Veel gebouwen zijn in pastelkleurige tinten.

Vlakbij de hoofdstad selecteerden wij voor u de intieme en romantische Harbour Village Beach Club en het aantrekkelijke Delfins Beach Resort.


Hotelvoorzieningen

Op Bonaire kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur op Bonaire

De resorts op Bonaire bieden wij inclusief privétransfers aan. Uiteraard is het ook mogelijk om bij alle accommodaties een huurauto bij te boeken, in aanvulling op of ter vervanging van de privétransfers. Voor meer informatie vraag onze Luxury Travel Consultants.

Combinatiereis Aruba, Bonaire & Curaçao

Deze combi stelt u in de gelegenheid 3 eilanden te leren kennen: Aruba met zijn mooie stranden, het rustige Bonaire met een prachtige onderwaterwereld en het sfeervolle Curaçao, een stukje Nederland in de tropen. Neem voor Aruba, Bonaire & Curacao meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
28° 28° 28° 29° 29° 29° 29° 29° 29° 30° 29° 28° Gemiddelde temperatuur
9 9 9 9 9 9 10 10 9 9 8 8 Zon uren
 • Wat is de beste reistijd om naar Bonaire te reizen?

  Bonaire is de ideale zonbestemming, het is hier het hele jaar door zonnig en de temperatuur zal hier zelden onder de 25 °C komen. Maart tot en met augustus wordt over het algemeen gezien als de beste reistijd om naar Bonaire te reizen. Dit komt doordat in deze maanden het iets warmer en droger is.

 • Waarom een luxe vakantie naar Bonaire?

  Een tropische idylle! Bonaire is dunbevolkt en staat bekend om de prachtige natuur en aangename stranden. Het eiland heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd als een paradijs voor snorkelaars en duikers met prachtige koraalriffen die tot de mooiste ter wereld worden gerekend. Karakteristiek zijn ook de Caribische flamingo en de divi-divi boom. In de hoofdstad Kralendijk zijn historische gebouwen en gezellige terrasjes, die zeker de moeite waard is om te bezoeken tijdens een luxe vakantie naar Bonaire.

 • Waar vind ik de mooiste hotels en resorts op Bonaire?

  In de hoofdstad van Bonaire, Kralendijk, vindt u de mooiste hotels en resorts van Bonaire. Kralendijk is erg gemoedelijk en is van alle gemakken voorzien. De hotels en resorts liggen aan een breed zandstrand en zijn vaak romantisch, kleinschalig en van alle gemakken voorzien. Perfect voor een huwelijksreis, maar ook voor een rustige strand- of duikvakantie.