Pangkor Laut

Luxe vakanties Pangkor Laut

Pangkor Laut is een idyllisch, exclusief en onbedorven privé-eiland voor de westkust van Maleisië met slechts twee resorts en adembenemend mooie stranden.

 • HideawayHoneymoonWellness

  Pangkor Laut Resort

  Pangkor Laut - Maleisië

  Pangkor Laut Resort - Algemeen
  Pangkor Laut Resort - Exterieur
  Pangkor Laut Resort - Exterieur
  Pangkor Laut Resort - Zwembad
  Pangkor Laut Resort - Restaurants/Cafes
  Pangkor Laut Resort - Restaurants/Cafes
  Pangkor Laut Resort - Restaurants/Cafes
  Pangkor Laut Resort - Restaurants/Cafes
  Pangkor Laut Resort - Lobby/openbare ruimte
  Pangkor Laut Resort - Wellness
  Pangkor Laut Resort - Wellness
  Pangkor Laut Resort - Uitzicht
  Pangkor Laut Resort - Strand
  Pangkor Laut Resort - Ambiance
  HideawayHoneymoonWellness

  Het Pangkor Laut Resort in Maleisië biedt een bijzondere ambiance met haar idyllische ligging aan het schitterende strand . Een verblijf in het romantische en van alle luxe voorziene Pangkor Laut Resort is dan ook een onvergetelijke ervaring.

  Bekijk ›

  v.a. € 2.466, - p.p.


  08-sep-2023
  5 nachten
  2 personen
  Garden Villa
  Logies & ontbijt
  Inclusief vlucht

  Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20kg bagage
  Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven of Brussel
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Pankor Laut

Als er één bestemming is waar het woord romantiek met hoofdletters wordt geschreven, dan is het wel het Pangkor Laut, gelegen op een klein eilandje voor de westkust van Maleisië, verscholen achter het grotere eiland Pangkor.

Pangkor Laut is vooral bekend als een heerlijk vakantie-eiland om tot rust te komen. De stranden zijn bijzonder mooi. De luxe resorts bieden u alle comfort die u zich kan wensen

Adembenemende bijzonderheden

Het decor is adembenemend: weelderige jungle en een fantastisch strand. Het eiland wordt omzoomd door enkele stranden, waarvan Emerald Bay de beroemdste is. Niet voor niets komt dit strand steeds voor in de top 10 van beste stranden ter wereld. Het is een breed, parelwit strand van fijn zand en smaragdgroen water met op de achtergrond een decor van palmbomen en ondoordringbare jungle. Hier vindt u dan ook het Pangkor Laut Resort. De Royal Bay, een prachtige baai gelegen in het oosten, is dé plaats om te zwemmen en watersporten te beoefenen in het heldere zeewater. Een massage in het fraaie Spacentrum van het Pangkor Laut Resort mag niet ontbreken.


Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts van Maleisië kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.