Travel in Style
Luxe cruises met Silverjet

Luxe cruises met Silverjet

Luxe cruises, uw cruisevakantie tot in de puntjes verzorgt.

Boekt u een cruisevakantie bij Silverjet dan is alles tot in de puntjes verzorgd. Uw reis begint met een vliegreis naar de bestemming van vertrek. Bij aankomst op de luchthaven staat onze lokale agent voor u klaar om u in een comfortabele auto naar uw hotel te brengen waar u minimaal 1 nacht zult verblijven, zodat u uitgerust aan uw cruise kunt beginnen.

Luxe cruises Silverjet  Luxe Cruises Silverjet  Luxe cruises Silverjet

De volgende ochtend wordt u na het ontbijt weer opgehaald en naar de haven gebracht. In de cruiseterminal hoeft u nooit lang te wachten, omdat veel luxe rederijen ervoor zorgen dat u al vroeg aan boord kunt zodat u kunt genieten van een heerlijke lunch. Uw suite kunt u betrekken in de middag maar u kunt al wel genieten van alle faciliteiten aan boord. Met een verhouding van ten minste 1 personeelslid ten opzichte van 2 passagiers is de service uitmuntend! Luxe rederijen nemen nooit meer dan 1000 gasten mee terwijl de schepen niet altijd heel klein te noemen zijn, er is dus erg veel ruimte per passagier zodat u nooit ergens hoeft te wachten en nergens het gevoel krijgt dat het te druk is.

Culinair genieten tijdens uw luxe cruisevakantie

U kunt aan boord culinair genieten in diverse restaurants, specialiteiten restaurants, buiten op het dek of zelfs op uw eigen privé balkon. Uiteraard zijn er aan boord voldoende 2-persoonstafels en kunt u altijd zelf bepalen hoe laat en waar u wilt gaan dineren. Bijna iedere dag komt u weer op een nieuwe bestemming waar u de hele dag en soms zelfs 2 dagen verblijft. Maar ook een zeedag is erg aangenaam; trakteer uzelf op een heerlijke massage in de Spa of geniet van een kookworkshop met een topchef. 

Dit is zoals een cruisevakantie bedoeld is; mooie en bijzondere bestemmingen ontdekken in alle luxe en comfort zoals u van Silverjet gewend bent!

Bekijk hier ons aanbod luxe cruises