Cruise in Style
Silverjet

Cruise in style met Silverjet Vakanties & Silversea

Bent u toe aan een vakantie die volledig naar uw wensen wordt samengesteld? Dan is reizen met Silverjet Vakanties voor u de beste keuze! Bij ons kunt u altijd rekenen op een zorgvuldige selectie van de beste hotels, toegang tot de Executive Lounge voor vertrek en comfortabele privétransfers op uw vakantiebestemming. Wilt u reizen per private jet, verblijven in de meeste exclusieve suites en villa’s of toch op ontdekking met een ultra-luxe cruise? Ons streven is om iedere wens te vervullen en uw droomvakantie tot in het kleinste detail te verzorgen.


*****Deluxe SILVER SPIRIT
VAN ATHENE NAAR VENETIË
 

Vertrek op 1 augustus 2022 vanuit de kosmopolitische metropool Athene naar de historische kanalenstad Venetië en ontdek gedurende de vaart en de inbegrepen excursies de prachtige kustlijn van Griekenland, Montenegro en Kroatië tijdens deze luxe 9-daagse cruise.

Indicatieprijs p.p. € 5.500,- o.b.v. een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Veranda Suite.
Inclusief vluchten, limousineservice vanaf huis naar het vliegveld en terug, Executive Lounge, min. 20 kg ruimbagage, comfortabele privétransfers op de begin- en eindbestemming en één excursie in de haven per dag.

cruises silversea europa   route cruises silversea europa

*****Deluxe SILVER MUSE
VAN MELBOURNE NAAR AUCKLAND
 

Vertrek op 16 januari 2023 vanuit het door Tasmanië in 1835 gestichte Melbourne voor een adembenemende 13-daagse cruise naar Nieuw-Zeeland dat door de Straat Cook, vernoemd naar James Cook die er als eerste Europeaan doorheen voer, opgedeeld is in twee prachtige eilanden.

Indicatieprijs p.p. € 10.700,- o.b.v. een 2-persoonsbezetting in een Deluxe Veranda Suite.
Inclusief vluchten, limousineservice vanaf huis naar het vliegveld en terug, Executive Lounge, min. 20 kg ruimbagage, comfortabele privétransfers op de begin- en eindbestemming, USD 250 boordtegoed en één excursie in de haven per dag.

cruises silversea melbourne   route cruises silversea australie & nieuw-zeeland

 

Silversea

Silversea Cruises is een Europese/Italiaanse rederij voor ultieme, luxe cruisevakanties. Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken, maar meer nog door de ongeëvenaarde service en onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord. Silversea is een wervelend succes geworden door de enorme gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel in combinatie met de all-inclusive formule. Uw maaltijd kan à la carte gekozen worden in een van de restaurants of wanneer gewenst genuttigd worden in uw suite. Aan boord van Silversea treft u restaurants aan die behoren tot het exclusieve Relais & Chateaux. De verfijnde details maken deze luxe schepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelbestek van Christofle, accessoires van Bvlgari, champagne en de beste kaviaar.

Inclusief bij Silversea

  • Cruise op basis van volpension
  • (Non) Alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
  • Één excursie in de haven per dag
  • Fooien
  • Roomservice
  • Limo-service vanaf uw huis naar het vliegveld en terug (door-to-door)
  • Dineren in de specilaliteitenrestaurants
  • Butlerservice in alle suites
  • Wifi

Wilt u nog meer te weten komen over deze ultra-luxe rederij? Ga dan naar Silversea Cruises voor meer informatie.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: