Oceania Cruises
Silverjet

Oceania Cruises

5* Oceania Cruises

Als u een voorkeur heeft voor kleinschalige schepen en wilt afwisselen tussen het genieten van authentieke bestemmingen en het dineren in verfijnde specialiteitenrestaurants, dan is Oceania Cruises uw rederij.

Inclusief bij Oceania Cruises:

  • Cruise op basis van volpension
  • Koffie-specialiteiten, frisdranken en mineraal water
  • Roomservice
  • Dineren in de specialiteitenrestaurants
  • O'Life Choice
  • Shuttlebus-service wanneer het schip buiten het centrum van een bestemming ligt
  • Wifi

Schepen:

Oceania vaart met twee verschillende scheepsklasses. Vier schepen van maximaal 680 gasten, twee schepen van maximaal 1250 gasten. En daar komt in 2023 een gloednieuw paradepaardje bij: de Vista, die maximaal 1200 gasten gaat meenemen op haar fantastische vaarroutes. De schepen zijn stijlvol en elegant ingericht, met een klassiek tintje.

Uniek bij Oceania is dat het schip regelmatig tot laat in de avond in een mooie bestemming ligt, wat u de mogelijkheid geeft ook in de avonduren door pittoreske straatjes te wandelen of aan land te dineren. Daarbij zijn de schepen van zodanig formaat dat ze vaak in het historische centrum kunnen aanleggen en niet in een industriële haven buitenaf. Mocht het schip wel wat verder van het centrum liggen, verzorgt de rederij een shuttlebus-service. Ook zijn er diverse routes, waarbij een schip twee dagen in een haven ligt, zodat u alle tijd hebt de bestemming te ontdekken.

Niet voor niets heeft Oceania de naam van ‘Finest Cuisine at Sea’. Aan boord van elk schip kunt u dineren in de Grand Dining Room, maar ook de specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen in uw cruise. De kwaliteit van de gerechten en de presentatie zijn top! U kunt voor vertrek uw favoriete specialiteitenrestaurant al reserveren.

Bij elke cruise ontvangt u een O’Life Choice: een drankenpakket van wijn, bier en champagne tijdens lunch en diner, een boordtegoed wat u vrij kunt besteden of een aantal land excursies. U kiest wat het beste bij u past.

Specificaties schepen:

  • Marina - 1.250 gasten (800 crew) - bouwjaar 2011 (renovatie 2020)
  • Riviera - 1.250 gasten (800 crew) - bouwjaar 2012 (renovatie 2019)
  • Vista - 1.200 gasten (crew 800) - bouwjaar 2023

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: