Regent Seven Seas Cruises
Silverjet

Regent Seven Seas Cruises

5*Deluxe Regent Seven Seas Cruises

Laat u verwennen... alles is inclusief. Het is de enige rederij die écht vaart op basis van all inclusive. Niet alleen de drankjes, fooien en maaltijden zijn inbegrepen maar ook de de meeste alcoholische drankjes, specialiteitenrestaurants, onbeperkt gebruik van de wifi en excursies in elke haven.

Met Regent Seven Seas Cruises kunt u genieten van het ultieme cruisen. Zonder zorgen, relaxt, smart casual en smullend van culinaire verwennerij. U betreedt de wereld van luxe vakanties ‘on top of the top’. Alles is erop gericht om het u volledig naar de zin te maken met kwaliteit en service hoog in het vaandel. Vanwege de uitstekende service, de vriendelijke bemanning, een wasserette aan boord (waar u zelf de was kunt doen of kunt laten doen), en het zorgeloze verblijf op basis van all inclusive zijn de schepen van Regent Seven Seas ook uitermate geschikt voor de langere cruises. Terwijl u vaart naar de mooiste bestemmingen kunt u genieten van het aangename entertainment aan boord en van heerlijke gerechten proeven die de chefs van de verschillende restaurants voor u klaar maken. De schepen van Regent Seven Seas zijn niet te groot waardoor ze vaak in of nabij het centrum van een stad kunnen aanleggen. Daarnaast liggen ze vaak lang in de verschillende havens zodat u alle tijd heeft om de bestemming te verkennen door middel van de aangeboden excursies die inclusief zijn in de prijs. In iedere haven kunt u kiezen uit een aantal excursies waaraan u kunt deelnemen waarvan de meeste inclusief zijn in de prijs. U kunt deze aan boord of voorafgaand aan uw cruise reserveren.

Inclusief bij Regent Seven Seas Cruises

 • Cruise op basis van volpension
 • Excursies in de haven
 • (Non) Alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
 • Fooien
 • Roomservice
 • Dineren in de speciliateitenrestaurants
 • Wifi

Schepen

Deze rederij heeft een aantal schepen voor maximaal 490 tot 700 gasten en de nieuwste schepen nemen maximaal 750 gasten mee op hun zeereizen.
De Seven Seas Splendor is recent aan de vloot toegevoegd, terwijl het vizier nu al weer naar de introductie van het volgende prachtige cruiseschip van deze rederij gaat:
de Seven Seas Grandeur, het summum van stijl en luxe, die haar inauguratie eind november 2023 gaat beleven. Dit schip is nu al heel geliefd bij de vele ‘repeaters’ van
Regent Seven Seas Cruises.

De ruime suites, alle voorzien van een privé balkon, zijn vanzelfsprekend voorzien van alle luxe en comfort. Ook hier kunt u van uw favoriete drankje genieten en indien u
wenst uw diner gang voor gang geserveerd krijgen in uw ruime suite. Dit is cruisen zoals u altijd heeft gewenst!

Specificaties schepen:

 • Seven Seas Voyager – 700 gasten (445 crew) –  bouwjaar 2003 (gerenoveerd 2015)
 • Seven Seas Explorer – 750 gasten (550 crew) –  bouwjaar 2016
 • Seven Seas Splendor –  750 gasten (542 crew) –  bouwjaar 2020
 • Seven Seas Grandeur – 750 gasten (542 crew) - bouwjaar 2023

 

     


 

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: