Sevilla & Costa de La Luz

Sevilla & Costa de La Luz

Combineer uw bezoek aan de interessante en bezienswaardige stad Sevilla met een aantal dagen aan de Costa de la Luz aan de Atlantische Oceaan met zijn mooie lange witte zandstranden.

Sevilla  Jerez de la Frontera  Costa de la Luz

Dag 1: Amsterdam - Sevilla
U vliegt met Transavia naar Sevilla, waar u uw huurauto in ontvangst neemt. Vervolgens rijdt u naar hotel Barceló Sevilla Renacimiento voor een verblijf van 2 nachten op basis van logies/ontbijt.

Dag 2: Sevilla
Een hele dag om Sevilla, een uiterst enerverende stad in het hart van Andalusië dat aan de oevers van de Guadalquivr rivier ligt te ontdekken. Sevilla speelde een belangrijke rol in het handelsverkeer tussen Spanje en Amerika. Veel van de kerken, kloosters en kunstwerken in de stad stammen nog uit deze tijd. Het paleis ‘Real Alcazar’ met moorse invloeden en de grootste kathedraal ter wereld met de aangrenzende toren ‘La Giralda’ zijn zeker een bezoek waard. Vergeet ook niet de wijk Santa Cruz met zijn vele nauwe straatjes en gezellige bars en restaurants en het beroemde Plaza de España.

Dag 3: Sevilla - Sancti Petri (ca. 142 km)
In de ochtend haalt u uw huurauto op bij het stadskantoor en kunt u aan de tocht naar de Costa de Luz (kust van het licht) beginnen. Onderweg heeft u de mogelijkheid om Jerez de la Frontera te bezoeken. In deze plaats zijn door de eeuwen heen onder invloed van verschillende culturen karakteristieke bouwwerken ontstaan. Daarnaast is Jerez al vele jaren befaamd vanwege haar productie van sherrywijnen en mag een bezoek aan een bodega niet ontbreken. Maar Jerez heeft meer te bieden dan alleen prachtige gebouwen en wijn. Het is tevens de thuisbasis van de flamenco. Hier bevindt zich het ‘Centro de Baile Jerez’ de officiële academie van de Flamenco. Ook staat Jerez bekend om zijn paardenrijschool de ‘Koninklijke Andalusische School van de Hippische Kunst’ waar paarden en ruiters worden getraind. Aan de Costa de la Luz verblijft u in Gran Melia Sancti Petri waar u 5 nachten verblijft.

Dag 4-7: Sancti Petri - Costa de la LuzSevilla - Costa de la Luz
Naast genieten van zon, zee en strand, zijn er legio mogelijkheden om te golfen. Tijdens uw verblijf aan de Costa de la Luz is een bezoek aan o.a. Cádiz zeker de moeite waard. In deze havenstad, gelegen op de punt van een smalle landtong, die aan drie zijden door water wordt omgeven, zijn nog vele historische gebouwen te vinden. Christoffel Columbus begon vanuit hier aan enkele grote ontdekkingsreizen en de stad was de thuishaven van de ‘Spaanse Zilvervloot’ met als gevolg dat de stad regelmatig door vijandelijke zeevaarders, waaronder Engelse en Nederlandse schepen, werd belegerd.

Dag 8: Sancti Petri - Sevilla - Amsterdam
Vandaag rijdt u terug naar de luchthaven van Sevilla (ca. 150 km) waar u uw huurauto inlevert en de vlucht terug naar Amsterdam neemt.

Sevilla & Costa de la Luz: 8-daagse combinatiereis

Indicatieprijs per persoon     apr '21 jun '21 aug '21
okt '21
Tweepersoonskamer      € 1.087,- € 1.109,- € 1.565,- € 1.046,-

Overnachtinghotels    
Sevilla Barceló Sevilla Renacimiento 5*
Chiclana de la Frontera Gran Melia Sancti Petri 5*


Wij geven hier slechts indicatieprijzen in bepaalde maanden, maar natuurlijk kan deze reis voor iedere door u gewenste periode worden aangevraagd!


Bij de prijs is inbegrepen:

- Vliegreis naar en van Sevilla en luchthavenbelasting.
- Executive lounge op Schiphol.
- Huurauto (type D) tijdens uw gehele verblijf.
- 7 overnachtingen op basis van logies/ontbijt: 2 nachten in Sevilla in een Deluxe Premium Kamer en 5 nachten in Meliá Sancti Petri in een Premium Kamer.

Neem voor de actuele prijzen, andere kamertypen, vertrekdata of prijzen voor 1, 3 of meer personen, contact op met onze luxury travel consultants.
Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor het landarrangement kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.
Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Terug naar het overzicht

Reisvoorstel aanvragen

Wilt u de rondreis "Sevilla & Costa de La Luz" boeken? Of heeft u vragen over deze roundreis? Vul uw aanvraag zo volledig mogelijk in het onderstaande veld in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestemming:
Hotelnaam:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Budget:
Heeft u een airline voorkeur?
Voorkeur:
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Bent u flexibel in reisdata?
Aanhef:
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking: