Sani resort
Silverjet

Sani resort

Het schitterende Sani-complex op Halkidiki biedt de ultieme keuze voor een heerlij ke vakantie. Het complex bestaat uit vij f hotels:
Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Dunes en Sani Asterias.
Gelegen in een mediterraan landschap van meer dan 400 ha dennenbos, olijfboomgaarden en direct aan een 7 km lang zandstrand. De resorts bieden veel ruimte en fantastische faciliteiten voor gezinnen met kinderen, een fraai Spacenter en een Rafa Nadal Tennis Academy.
Voor gasten o.b.v. half- en volpension biedt het resort een dine-around programma met een keuze uit meer dan 22 unieke restaurants.

Bekijk hier de 5 Sani hotels:

Porto Sani - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Porto Sani met een eigentijdse elegantie is gelegen nabij de Sani Marina. Het resort biedt vele faciliteiten en ruime suites waardoor het ideaal is voor een luxe familievakantie.


Sani Asterias - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het exclusieve Sani Asterias met slechts 48 suites is een boutique hotel gelegen aan een privéstrand. Het maakt deel uit van het unieke Sani Resort in Halkidiki.


Sani Club - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

In een beboste omgeving bevindt zich het laagbouwhotel Sani Club. De vele geboden voorzieningen en activiteiten zowel op het strand als in het water zorgen voor een ontspannen familievakantie.


Sani Dunes - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het Sani Dunes (Halkidiki-Griekenland), gelegen aan een prachtig zandstrand en de marina, is een ideale keuze voor families.


Sani Beach - Kassandra - Halkidiki - Griekenland

Het luxueus gerenoveerde Sani Beach ligt boven het azuurblauwe water van Cape Sani. Dit ruim opgezette hotel met zijn lange zandstranden en verleidelijke Spa is een juiste keuze voor het hele gezin.Exclusief voor u, als Silverjet-klant, hebben wij samen met diverse hotels specials samengesteld. Verschillende voordelen en luxe vakantieaanbiedingen waaronder ook last-minutes, waarbij u profiteert van korting op uw verblijf, een gratis upgrade naar halfpension of andere aantrekkelijke extra's. Bekijk onze Specials.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: