Scenic
Silverjet

Scenic Luxury Cruises & Tours

5* Scenic

Alles is inclusief, van de heerlijke gerechten en de uitstekende wijnen tot een keuze uit meerdere uitstapjes aan land. Het gloednieuw paradepaardje van een heel ander kaliber is de Scenic Eclipse, wat het beste omschreven kan worden als een ‘ontdekkingsjacht’, geschikt voor exclusieve zeereizen en expedities.

Inclusief bij Scenic:

  • Cruise op basis van volpension
  • (Non) alcoholische dranken (zeer exclusieve vintage wijnen uitgezonderd)
  • Butlerservice
  • Fooien
  • Excursies (behalve de helikopter en onderzeeër)
  • Wifi

Schepen

Aan boord van de rivierschepen van Scenic genieten maximaal 168 gasten van uitzonderlijk comfort en uitgelezen gastvrijheid van een zeer attente bemanning. Dat lunch en diner inclusief zijn spreekt voor zich, maar dat geldt ook voor de keur aan exquise hapjes, die in de lounge geserveerd worden wanneer u maar wilt, bijvoorbeeld wanneer u terug komt van één van de mooie en tevens inbegrepen landexcursies. Aan boord zijn e-bikes aanwezig. Wilt u op een bestemming zelf op pad met de e-bike in plaats van deelnemen aan een begeleide tour? ‘Be our guest’.

Toppunt van inclusief is de Scenic-app. Onderweg krijgt u, via de inbegrepen Wifi, alle informatie die u graag wilt ontvangen: een beschrijving van de plaatsen die u aandoet en tips op het moment dat u zelf op pad gaat. Dat de gidsen op elke bestemming van het hoogste niveau zijn spreekt voor zich.

Ook op het ontdekkingsjacht Scenic Eclipse is deservice van het allerhoogste niveau en zijn de ruimtes ontworpen in de stijl van ruimte, comfort en luxe. Ook aan de vaarroutes is veel aandacht besteed. Ze zijn samengesteld vanuit een visie om de gasten vanuit hun ‘home-away-from-home’ kennis te laten maken met de mooiste plekken der aarde, waar grotere schepen niet altijd kunnen aanleggen. Een zeer gevarieerd aanbod van excursies, lezingen en expeditie-excursies (gedurende poolcruises) zijn inbegrepen. Voor een zeer exclusieve tour biedt de Scenic Eclipse u de mogelijkheden van haar indrukwekkende onderzeeër en luxe helikopter.

Specificatie schepen:

Rivierschepen - 163 gasten (59 crew) - verschillende bouwjaren
Scenic Eclipse - 228 gasten (176 á 192 crew) - bouwjaar 2019

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: