Seabourn
Silverjet

Seabourn

5* Seabourn

Seabourn kenmerkt zich naast de uitstekende kwaliteit van service en maaltijden ook door de ongedwongen sfeer aan boord en de aangename all-inclusive formule. Dit betekent dat alle drankjes, ook alcoholische dranken, geselecteerde wijnen, champagne en minibar aan boord zijn inbegrepen, evenals de fooien voor het personeel. Het is dan ook niet vreemd dat Seabourn reeds vele jaren de hoogste waarderingen krijgt van haar gasten en vele Awards heeft mogen ontvangen. Seabourn hanteert het Seabourn Square concept. Dit betekent dat er geen lobby en receptie meer zijn, maar een aangename multifunctionele ruimte met comfortabele zitjes, een gezellige koffiebar, buitenterras, bibliotheek, winkeltjes, servicedesk en informatiepunt.

Inclusief bij Seabourn

 • Cruise op basis van volpension
 • (Non) alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
 • Fooien
 • Roomservice
 • Dineren in specialiteitenrestaurants
 • Watersportmogelijkheden vanaf de marina
 • Wifi

Schepen

Alle Seabourn-schepen beschikken over een unieke en moderne marina, welke op bepaalde routes in zonnige streken achter het schip in zee kan worden ingezet voor diverse watersporten.

Het nieuwste schip dat aan de vloot werd toegevoegd is de 5*Deluxe Seabourn Ovation. Met aan boord ruimte voor 600 passagiers is ze net iets groter dan de andere schepen en heeft u onder andere iets meer keuze op culinair vlak. De Seabourn schepen bieden een rijkdom aan nieuwe concepten, met ultra luxe design elementen, lichte kleuren en enkel suites met een balkon om de meest veeleisende reizigers van de wereld te kunnen bedienen.

In april 2022 zal Seabourn te water gaan met hun nieuwste en tevens eerste expeditie schip genaamd de Seabourn Venture. Dit unieke schip zal, met 132 ocean-front veranda suites, capaciteit hebben voor 264 passagiers.

Specificaties schepen:

 • Seabourn Odyssey – 460 gasten (335 crew) - bouwjaar 2009
 • Seabourn Encore – 600 gasten - bouwjaar 2016
 • Seabourn Ovation – 600 gasten - bouwjaar 2018
 • Seabourn Venture - Wordt naar verwachting in april 2022 gelanceerd.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Heeft u wel eens eerder een luxe cruise gemaakt? Zo ja; met welke rederij?:
Heeft u voorkeur voor een bepaalde rederij en cruiseschip?:
Heeft u een specifieke bestemming in gedachte?:
Weet u ook al welke route u exact wilt varen?:
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: