DTP
Silverjet

Silverjet Travel in Style

Grafisch vormgever / DTP’er

(16 - 24 uur)

~ Follow your dreams bij Silverjet Vakanties ~

Ben jij creatief, gedreven, energiek en weet jij hoe je Out of the Box moet denken? Vind jij het geweldig om concepten en ideeën om te zetten naar creatieve communicatiemiddelen. En ben jij op zoek naar een 5-sterrenbaan?

Dan is Silverjet Vakanties op zoek naar jou!
Bij Silverjet gaan wij altijd een stapje verder, ga jij met ons mee? Wij verzorgen al bijna 25 jaar, met groot succes, de meest exclusieve maatwerk vakanties, zodat onze klanten kunnen genieten van het beste wat de wereld te bieden heeft.

Wat ga je doen?

Als grafisch vormgever houd jij je voornamelijk bezig met het maken en bewerken van drukwerk. Tot jouw taken behoren onder andere het medeontwerpen en realiseren van brochures, (online) advertenties, flyers en posters en het opmaken van beelden in de Silverjet Vakanties huisstijl. Je denkt mee in de te gebruiken beelden en weet samen met de markering afdeling het luxe vakantiegevoel uit te stralen richting onze klanten. Je verzint voor 10 uitdagingen, ook minstens 10 oplossingen door jouw improvisatie skills.

Wie ben jij?

 • Je bent creatief en denkt Out of the Box;
 • Je bent flexibel en niet bang voor een uitdaging;
 • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines en last minute veranderingen;
 • Je hebt kennis van Adobe Incopy, Photoshop, Illustrator en soortgelijke software;
 • Je weet hoe je een huisstijl doorvoert zonder hierbij je creativiteit te verliezen;
 • Je hebt een opleiding in de richting van grafische vormgeving afgerond en al enige jaren aantoonbare ervaring.

Wat bieden wij?

 • Een creatieve functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief
 • Salariëring ruim boven de CAO;
 • Tegemoetkoming in reiskosten woon-/werkverkeer (bij voorkeur woonachtig binnen een straal van circa 50 km van Apeldoorn);
 • Korting op je eigen vakantie(s);
 • Mogelijkheid aan deelname bedrijfsfitnessabonnement.

Over ons

Silverjet Vakanties is gevestigd in Apeldoorn. Wij richten ons uitsluitend op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit en flexibiliteit. Als zelfstandige reisorganisator met bijna 25 jaar ervaring en expertise, garanderen wij onze cliënten naast een vergaande service een onderscheidend kwaliteitsaanbod. Werken bij Silverjet Vakanties betekent werken in een dynamische omgeving met een vakkundig en ambitieus team van circa 30 medewerkers! Onze 5-sterren reisorganisatie is een schat aan kennis, waardoor wij een waardevolle leeromgeving bieden.

Geef jezelf een nieuwe bestemming en solliciteer!

Zit jij na het lezen van de vacature bomvol nieuwe, creatieve ideeën? Dan zijn wij vast een match! Kom, blaas ons omver met jouw motivatie!
Solliciteer direct en wij zullen snel reageren. Mail je CV en motivatiebrief t.a.v. mevrouw E. Dammers naar e.dammers@silverjet.nl.