Voorjaarsvakantie
Silverjet

Luxe voorjaarsvakantie 2023 in de zon

Voor de koude wintermaanden en de komende voorjaarsvakantie hebben wij nog voldoende beschikbaarheid op onze zonnige winterbestemmingen, en dat vaak met vroegboekvoordeel of gratis nachten!


In februari naar de zon

Met deze vakantiebestemmingen in de vaak koude en natte maand februari kunt u grenzeloos genieten. De voorjaarsvakantie valt vrijwel altijd in deze maand. U bent verzekerd van zon, strand én zee. Wat dacht u van een vakantie in de maand februari op Kreta, Gran Canaria of Ibiza? Deze prachtige eilanden zijn ook ideaal als vakantiebestemming in de voorjaarsvakantie. Ontdek hier nog meer ideeën voor uw luxe zonvakantie februari.

Luxe zonvakantie in februari op Gran Canaria, Canarische eilanden

Dit Spaanse eiland is het op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Een enorm divers eiland met slechts een diameter van ca. 50 kilometer. U vindt hier de meest uiteenlopende landschappen, klimaatzones en diersoorten: het wordt dan ook wel met recht een 'miniatuurcontinent' genoemd. Daarnaast heeft u tijdens uw luxe zonvakantie in februari op Gran Canaria een heerlijke temperatuur van rond de 19 °C.

Voorjaarsvakantie Gran Canaria

Zonvakantie februari op Tenerife, Canarische eilanden

Uw luxe voorjaarsvakantie op Tenerife begint met een temperatuur van rond de 20 °C. Het ca. 80 kilometer lange en 50 kilometer brede vulkanische eiland is daarnaast met recht zeer divers te noemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om een bezoek aan de hoofdstad, Santa Cruz de Tenerife, te combineren met een bezoek aan het enkele kilometers verderop gelegen San Cristóbal de La Laguna dat op de Unesco-lijst vermeld staat.

Voorjaarsvakantie Tenerife

Luxe zonvakantie februari op Ibiza in Spanje

Langs de kust bevinden zich vrij grote hotels, maar landinwaarts op Ibiza vindt u ook diverse luxe villa’s die vaak een tweede huis zijn van internationaal bekende sterren en leden van de high society. De laatste jaren is Ibiza weer enorm in opkomst en heeft het een ‘jong, snel en hip’ imago gekregen. Toch kent Ibiza nog vele oude karakteristieke steden en zeer rustige strandjes. Voor iedere vakantieganger is daarom een luxe zonvakantie Ibiza ook in februari aan te raden.

Voorjaarsvakantie Ibiza

Uw luxe voorjaarsvakantie in Dubai

Dubai verwelkomt u tijdens uw luxe zonvakantie in februari met een temperatuur van rond de 21 °C. Dubai is daarnaast de meest kosmopolitische van de emiraten en het meest moderne en bruisende handelscentrum van het Nabije Oosten. Een land waar zakenmensen en toeristen, culturen en stijlen van het Westen tot het Verre Oosten elkaars pad kruisen. Een plek die iedere vakantieliefhebber eens moet ervaren.

Voorjaarsvakantie Dubai

Voorjaarsvakantie Mallorca in Spanje

Voor een luxe zonvakantie in februari op Mallorca bent u bij het juiste adres. Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en als voorjaarsvakantie erg geliefd. Hier vindt u een geweldige combinatie van levendige badplaatsen, prachtig natuurschoon en pittoreske dorpjes. Wilt u met uw gezin weg in de voorjaarsvakantie? Dan is Mallorca een geweldige bestemming voor een vakantie met kinderen vanwege prachtige stranden, gezellige badplaatsen en veel kindvriendelijke resorts. Zoekt u als gezin een echte strandvakantie in de schitterende natuur, kies dan voor de noordkust die gekenmerkt wordt door steile rotsachtige kustformaties. Houdt u meer van drukte en gezelligheid, dan kiest u voor het zuiden met fijne zandstranden. De oostkust met kleine baaitjes en vaak fijne zandstranden, is dan weer erg geschikt voor gezinnen met kleine kinderen die het massatoerisme willen ontwijken.

Voorjaarsvakantie Mallorca

Luxe zonvakantie februari in de Algarve in Portugal

Ga voor een luxe zonvakantie in februari naar de Algarve. Hier vindt u een verscheidenheid aan natuur en cultuur. De vele stranden nodigen u uit om heerlijk op te luieren, terwijl de natuur uw aandacht pakt voor een geweldige wandeling. Daarnaast is de Algarve ook zeer kindvriendelijk waardoor u in de voorjaarsvakantie hier ook ultiem kunt genieten. Zo zijn er langzaam aflopende stranden, vele waterparken en kindvriendelijke resorts.

Voorjaarsvakantie Algarve

Luxe zonvakantie februari op Kreta in Griekenland

Voor een luxe zonvakantie moet u op Kreta zijn. Het is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland en het eiland staat bekend om luxe en een rijke cultureel verleden. In het westen vindt u de alom bekende, 16 kilometer lange Samariakloof. In het centrum het Ida-gebergte en naar het oosten de Lassithi-hoogvlakte, bekend vanwege de vele windmolens. Langs de kusten vindt u prachtige baaien en heerlijke stranden. Dit eiland biedt zoveel facetten, dat iedereen wel iets van zijn of haar gading zal vinden.

Voorjaarsvakantie Kreta

Luxe zonvakantie februari op Sardinië in Italië

Een luxe zonvakantie Sardinië in februari staat in het teken van een zon, strand, zee en natuur. Sardinië, op ca. 12 kilometer afstand van het Franse Corsica, is overwegend heuvelachtig en soms bergachtig. U kunt dolfijnen en kleine walvissen spotten ten noordwesten van het eiland en in de straat van Bonifacio tussen Sardinië en Corsica. Het lijkt wel of de natuur op Sardinië haar fantasie de vrije loop heeft gelaten met als resultaat betoverend mooie, vaak woeste landschappen, maagdelijke zandstranden, geïsoleerde dorpjes in het gebergte en een smaragdblauwe zee.

Voorjaarsvakantie Sardinie

Bestemmingen per maand


Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.
Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties
met een hoog serviceniveau.

Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.

Andere schoolvakanties