W Hotels
Silverjet

Een W Hotel op fraaie locaties

W Hotels, uitgesproken als double you, zijn een reeks luxe accommodaties, met locaties in enkele van de meest aantrekkelijke en kosmopolitische steden ter wereld. Deze hotelketen onderscheidt zich van andere luxe hotels door zijn strakke, moderne design en toegankelijkheid en richt zich meer op de meer welvarende jonge luxe lifestyle mensen. W Hotels bereikt dit door ondermeer met bruisende living rooms, fraai vormgegeven bars en restaurants, sportgelegenheden en muziek.

Een W Hotel bij Silverjet vindt u in Dubai, Oman en Bali.


W Dubai Mina Seyahi - Jumeirah Beach - Dubai

Het nieuwe moderne lifestyle hotel W Dubai Mina Seyahi ligt aan de Jumeirah Beach en biedt een fantastisch uitzicht over de nieuwe Dubai Harbour en Palm Island. W-Dubai MinaSeyahi is de ultieme diner- en uitgaansbestemming met trendy restaurants,bars en lounges waar de groep zo bekend om is.W Dubai-Mina Seyahi, gelegen aan de zeer gewilde kustlijn van Jumeirah Beach, is een stedelijke luxe ontsnapping. Het hotel verwelkomt gasten vanaf 16 jaar.

W Dubay Mina Seyahi

W Muscat - Muscat - Oman

Het W Muscat is het eerste lifystyle hotel in de hoofdstad van Oman. Het hotel zit vol verrassingen terwijl het steeds verwijst naar het gastland.

W Muscat - Oman

W Bali-Seminyak - Bali - Indonesië

Het trendy W Bali-Seminyak ligt aan het strand van Seminyak en is opgezet in modern design, stijlvol gecombineerd met diverse bars, restaurants en fris ingerichte kamers. Het hotel zit vol verrassingen, zo vindt u er een zwembad dat is ontworpen in de stijl van de rijstterrassen, is er een muziekstudio en de bekende Woobar.

W Dubay Mina Seyahi


Hotelketens


Silverjet selecteert het beste van wat de wereld u te bieden heeft.

Silverjet Vakanties is toonaangevend specialist in luxe vakanties. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda en verzorgen uw reis tot in het kleinste detail. Om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen werken wij uitsluitend met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zorgvuldig op kwaliteit geselecteerde accommodaties
met een hoog serviceniveau.

Bovendien kunt u vertrekkend vanaf Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf of Brussel gratis gebruik maken van de Executive Lounge. Bij aankomst op uw vakantiebestemming is tevens uw privétransfer altijd inbegrepen.

Regelmatig hebben wij voordelen op uw verblijf. Houd daarom onze Specials in de gaten.