Winterzon
Silverjet

Winterzon bestemmingen 2022/2023

Zonnige vakanties in de wintermaanden

Hoewel het voor u nog volop zomer kan zijn, maken wij u attent op de mogelijkheden om nu reeds uw wintervakantie vast te leggen. Misschien vindt u dit wel vroeg, maar wij merken nu al op vele bestemmingen, dat met name in het hoogseizoen rond de feestdagen er internationaal al veel hotels geboekt worden. Hoe langer u wacht hoe meer beperkingen er zijn in uw keuzemogelijkheden.
Ontsnap aan de gure kou en geniet van temperaturen boven de 20 °C. Hier vindt u tijdens de maanden december en januari tropische sferen met een heerlijk zonnetje, warm zeewater en wuivende palmbomen. Bekijk hier de bestemmingen voor uw vakantie in de wintermaanden.

Wilt u alvast in de sfeer komen? De reisjournalist en schrijver Ivo Weyel (1955) is reisjournalist en schrijver. Voor Silverjet schreef hij een aantal columns, waaronder Winterzon.


Winterzon Canarische Eilanden

Tijdens uw winterzonvakantie op de  Canarische Eilanden treft u het hele jaar door zon, heerlijk windje en voor windsurfers; goede golven. Wist u dat u in de winter op La Palma als u geluk heeft dolfijnen en walvissen rondom het eiland kunt spotten? Met een gemiddelde temperatuur van 19 °C kunt u daarnaast op vele zandstranden genieten of ontspannen aan uw zwembad bij uw luxe resort.

Winterzon Canarische Eilanden


In de donkere maanden naar Aruba, Bonaire of Curaçao?

Winterzon Curaçao


Overwinteren in Spanje, de Costa del Sol

Bij winterzon bestemmingen wordt er al vaak gedacht aan het Midden-Oosten, de Canarische eilanden, Azië of het Caribisch gebied. Maar veel dichter bij huis is een bestemming die ook volledig voldoet in de wintermaanden en dat is de Costa del Sol. Informeert u eens naar de mogelijkheden..

Winterzon Spanje

 


Overwinteren op Madeira

Madeira ligt ongeveer 700 km ten westen van Afrika en ten noorden van de Canarische eilanden en behoort tot Portugal. Net als bij de Canarische eilanden is het weer het hele jaar door erg mild waarmee het erg geschikt is als een vakantie in de wintermaanden. Ontdek Madeira eens.

Winterzon Madeira

Winterzon Dubai

Een gemiddelde temperatuur van 22 °C in december en januari en 7 uur per dag zon; dat kunt u verwachten tijdens uw winterzonvakantie Dubai. Dubai biedt alles in de overtreffende trap, ieders verwachtingspatroon overstijgend: een zonzeker klimaat, prachtige zandstranden, geweldige sportfaciliteiten en luxe winkelcentra.

Winterzon Dubai

 


Winterzon Abu Dhabi, ook bekend van de Formule 1!

Abu Dhabi, in de Verenigde Arabische Emiraten waaronder ook o.a. Dubai en Oman vallen, is een belangrijke toeristische bestemming vanwege de ideale temperaturen in de winterperiode, de vele bezienswaardigheden en attracties. Ook de Abu Dhabi in combinatie met de Formule 1 is erg in trek bij liefhebbers.

Winterzon Abu Dhabi


Winterzon Oman

De eindeloze stranden van Oman met zeewatertemperaturen van ruim 25 ºC en schilderachtige havenplaatsen maakt het ideaal voor een veelzijdige, luxe zonvakantie in de wintermaanden. Een uitgelezen combinatie van Oosterse mystiek, westers comfort en een gastvrije bevolking. Maak ook combinatie met Dubai of Abu Dhabi, vraag naar de mogelijkheden.

Winterzon Oman


Winterzon Seychellen

Het ultieme vakantiegevoel heeft u op de Seychellen. Kenmerkend voor de hele archipel is de ongeëvenaarde schoonheid met zowel weelderige vegetatie op het land als een boeiend onderwaterleven. U kunt vanuit de Seychellen tal van uitstapjes maken per boot waardoor u ook andere eilanden kunt bezoeken en dit allemaal met een gemiddelde temperatuur van 28 °C in december en januari.

Winterzon Seychellen


Winterzon Malediven

Met een gemiddelde temperatuur van 28 °C in december en januari, is een winterzonvakantie op één van de eilanden van de Malediven bij uitstek perfect. Een combinatie van tropische zandstranden en bijzondere onderwaterdecor met een veelheid aan schitterende kleurrijke vissen. Niet voor niets gaan vele romantici of huwelijksreizigers hier heen. Onthaasten is het motto op deze idyllische atollen. Als u ergens de tijd stil kunt zetten is het hier.

Winterzon Malediven


Winterzon Thailand

Thailand staat bekend om de rijke cultuur en het natuurschoon die gepaard gaan met moderne voorzieningen en uitgebreide recreatiemogelijkheden, van snorkelen in de azuurblauwe zee tot de adembenemende tempels en rijstvelden. In december en januari ligt de temperatuur hier rond de 28 °C.

Winterzon Thailand


Winterzon Vietnam

Tijdens uw winterzonvakantie naar Vietnam maakt u kennis met oude culturen en tradities. Bezoek de culturele erfgoederen die staan in Hanoi, Hue en Hoi An en ook op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan. Een bezoek aan deze steden kunt u prachtig combineren met een verblijf in de vele wellnessresorts aan de fraaie kust. Daarbij is de keuken van Vietnam uiterst gevarieerd.

Winterzon december

Kies voor tropische kerstdagen en verruil de sneeuw in voor een hagelwit zandstrand. Vele vakantieliefhebbers gaan voor  zonvakantie bestemmingen in december en vieren de feestdagen in tropische sferen. Zo kunt u van een tropisch zonnetje genieten op de Canarische Eilanden of wat dacht u van de Malediven? Weg van de kou en de ultieme ontspanning opzoeken.

Winterzon januari

Compleet ontspannen en opgeladen komt u thuis en bent u klaar voor het nieuwe jaar. Dat maakt een winterzon in januari zo mooi. Velen zien januari als een mindere maand, want na de vele feestdagen is januari vrij leeg. Door een zonvakantie in januari voorkomt u deze januaridip en komt u met een nieuwe frisse en uitgeruste boost thuis.

Kerstvakantie

Doe het dit jaar anders en vier de kerstdagen op een andere bestemming. Laat u compleet verwennen in uw resorts met een onvergetelijk kerstdiner. Zo heeft u geen kerststress en kunt u optimaal genieten van de Kerst samen met uw partner, gezin of misschien wel de gehele familie.   


Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag verdere informatie te ontvangen over een reis? Laat het ons weten middels onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw telefoonnummer:
Budget:
Heeft u ook hotels uit het Silverjet aanbod gezien die u aanspreken?
Welke hotels spraken u aan?
Heeft u recentelijk al contact met ons gehad over uw reisplannen?
Mogen wij u bellen om uw vakantieplannen te bespreken?
Bent u flexibel in reisdata?
Vertrekdag heenreis:
Vertrekdag terugreis:
Uw vraag of opmerking: